Obedové menu

Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

XXL menu na tento týždeň: Polievka z denného menu, 120g Steak z bravčovej panenky v slaninkovom župane, 200g krokety, demi glace......5,00eur (1)


Pondelok 17.02.2020

Polievka: 0,33l Francúzska s mušličkami(1)

I. 120g Bravčové na srbský spôsob , 200g Ryža (1)
II . 120g Kurací rezeň v šampiňónovom cestíčku, 200g Varené zemiaky, obloha (1,3,7)
III. 280g Francúzske zemiaky s klobásou, kyslá obloha(1,3,7)


Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Utorok 18.02.2020

Polievka: 0,33 l Špenátová so syrom (1,7)


I. 300g Kuracie krémové Rissoto s cuketou a parmessanom, rukola (1,7)
II. 120g Vyp. Bravčový brnenský rezeň, 200g Ryža ,listový šalát (1,3,7)
III. 140g Zeleninový špíz, 200g Varené zemiaky, tat. Omáčka (1,3,7,10)

Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Streda 19.02.2020

Polievka: 0,33 Kulajda (1,3,7)


I. 120g Hovädzie na španielsky spôsob , 160g tarhoňa, cvikla (1,3)
II. 120g Kurací steak s dubákovou omáčkou , 200g ryža , obloha (1,7)
III. 280g Buchty na pare s grankom, maslo (1,3,7)



Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Štvrtok 20.02.2020


Polievka: 0,33l Hovädzí vývar s cestovinou a zeleninou(1,9)


I. 150g Záhorácke kuracie stehno s dusenou kapustou , 200g pečené zemiaky
II. 280g Tortilla s kuracími teriaky kúskami, , šalát , dresing (1,7)
III.300g Tekvicový prívarok, volské oko 2ks , varené zemiaky ( 1,3,7)


Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Piatok 21.02.2020

Polievka: 0,33l z čerstvej kapusty (1)


I. 140g Špikovaná krkovička ,slaninkový chips 200g zemiaková kaša ,mrkvový šalát (1,7)
II. 120g Kurací steak zapečený s brokolicou a syrom , 200g ryža , obloha (7)
III 280g Špenátové halušky v Quatro- formaggi omáčke (1,3,7)

Váha mäsa je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístku vyhradená.

Zoznam alergénnych zložiek: 1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, špalda, kamut) a výrobky z nich 2. kôrovce a výrobky z nich 3. vajcia a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z rýb 5. arašidy a výrobky z nich 6. sója a výrobky zo sóje 7. mlieko a výrobky z mlieka 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy 9. zeler a výrobky zo zeleru 10. horčica a výrobky z horčice 11. sezamové semená a výrobky z nich 12. oxid siričitý a siričitany (o koncentrácií viac ako 10 mg/l ) 13. vlčí bôb a výrobky z neho 14. mäkkýše a výrobky z nich