Obedové menu

Cenová kalkulácia platná pre hostí stravovacieho zariadenia DRUŽBA- bufet
Ponuka na tento týždeň: Polievka z denného menu,300g Grilované marinované rebrá,dip , kyslý mix,opekané zemiaky (1).....4,90€

Cena: 3,60€ / 3,40€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Pondelok 19.02.2018

Polievka: 0,33l Zeleninová

I. 220g Zbojnícke kuracie soté podávané v zemiakovej placke, syr, kyslá obloha (1,3,7)
II. 100g Vyprážaný bravčový pln. Rezeň (slaninka,encián), 200g hranolky (1,3,7)
III. 350g Mexické zeleninové rissoto s toffu ,kzýslá obloha(1,6,7)


Cena: 3,60€ / 3,40€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Utorok 20.02.2018

Polievka: 0,33l Hrachová s klobáskou (1)

I. 100g Pečené bravčové , dusená kapusta ,160g varená knedľa (1,7)
II. 100g Kuracie prsia v cuketovom kabáte 200g pečený zemiak v šupke (1,3,7)
III. 300g Špagety Bolognese , parmessn (1,7)

Cena: 3,60€ / 3,40€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Streda 21.02.2018

Polievka: 0,33l Gulášová (1)

I. 100g Hovädzí tokáň na červenom víne , 200g tarhoňa, cvikla (1)
II. 100g Kurací Sataj ( marinovaný špíz),200g ryža s hráškom (1,7,)
III. 300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7)



Štvrtok 22.02.2018

Polievka: 0,33l Hovädzí vývar s cestovinou a zeleninou(1,9)

I. 150g Bravčový perkelt ,200g maslové halušky (1,3,7)
II. 100g Vyprážaný kurací marinovaný rezeň ,200g šťuchané zemiaky (1,3,7)
III. 300g Hrachová kaša s údeným mäsom alebo vajíčkom na tvrdo,chlieb (1,3,7)


Piatok 23.02.2018

Polievka: 0,33l Šošovicová kyslá (1,7)

I. 100g Morčacie prsia s restovanou pečienkou, ,200g ryža (1,7)
II. 180g Kurací wrap ceasar,, 70g zemiakový rost (1,4,7)
III. 130g Zeleninový rezeň, 200g zemiaková kaša , mrkvový šalátik(1,7)

Váha mäsa je uvádzaná v surovom stave.

Zmena jedálneho lístku vyhradená.

Zoznam alergénnych zložiek: 1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, špalda, kamut) a výrobky z nich 2. kôrovce a výrobky z nich 3. vajcia a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z rýb 5. arašidy a výrobky z nich 6. sója a výrobky zo sóje 7. mlieko a výrobky z mlieka 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy 9. zeler a výrobky zo zeleru 10. horčica a výrobky z horčice 11. sezamové semená a výrobky z nich 12. oxid siričitý a siričitany (o koncentrácií viac ako 10 mg/l ) 13. vlčí bôb a výrobky z neho 14. mäkkýše a výrobky z nich