Obedové menu

Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

XXL menu na tento týždeň
: Polievka z denného menu, Divinové ragú na koreňovej zelenine, viedenská knedľa ......5,00eur (1)


Pondelok 20.01.2020

Polievka: 0,33l Kelová (1)

I. 120g Kurací Stroganoff, , 200g Ryža, (1,7)
II . 120g Bravčový rezeň v syrovom cestíčku, 200g hranolky, obloha (1,7)
III. 280g Zemiakové guľky plnené údeným mäsom, viedenská cibuľka,dusená kapusta (1,3)


Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Utorok 21.01.2020

Polievka: 0,33 l Šampiňónová červená (1)


I. 120g Bravčový pffeffer steak , 200g šťuchané zemiaky (1,7)
II. 300g Opekané rezance so zeleninou ,kuracím mäsom a vajcom (1,3)
III. 300g Hráškové krémové Risotto, listová obloha s rukolou (1,3,7)

Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.


Streda 22.01.2020

Polievka: 0,33 Gulášová (1)


I. 120g Hovädzie dusené na hríbikoch , 160g Tarhoňa, cvikla (1)
II. 120g Bravčové Karé na zbojnícky spôsob , 200g pečené zemiaky (1)
III. 280g Domáca žemľovka s tvarohom a ovocím (1,3,7)



Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Štvrtok 23.01.2020

Polievka: 0,33l Hovädzí vývar s cestovinou a zeleninou(1,9)


I. 120g Szegedínsky guláš , 160g varená knedľa (1,7)
II. 120g Vyprážaný kurací bačovský rezeň, 200g varené zemiaky, obloha (1,3,7)
III.300g Penne Carbonara , parmessan ( 1,3,7)


Cena: 4,00€ / - za menu číslo I, II. a III. 3,80€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.


Piatok 24.01.2020

Polievka: 0,33l Fazuľová kyslá (1,7)


I. 120g Bravčový steak zapeč so slaninou a syrom ,200g zemiaková kaša, mrkvový šalátik (1,7)
II. 120g Vyprážaný syr so šunkou , 200g varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7,10)
III 280g Perkelt z hlivy ustricovej na paprike, domáce halušky (1,3,7)


Váha mäsa je uvádzaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístku vyhradená.

Zoznam alergénnych zložiek: 1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, špalda, kamut) a výrobky z nich 2. kôrovce a výrobky z nich 3. vajcia a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z rýb 5. arašidy a výrobky z nich 6. sója a výrobky zo sóje 7. mlieko a výrobky z mlieka 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy 9. zeler a výrobky zo zeleru 10. horčica a výrobky z horčice 11. sezamové semená a výrobky z nich 12. oxid siričitý a siričitany (o koncentrácií viac ako 10 mg/l ) 13. vlčí bôb a výrobky z neho 14. mäkkýše a výrobky z nich