Obedové menu

Cenová kalkulácia platná pre hostí stravovacieho zariadenia DRUŽBA- bufet
Ponuka na tento týždeň: Polievka z denného menu,150g kačacie stehno ,dusená červená kapusta,1ks lokša,2ks knedľa (1,7)

Cena: 3,60€ / - za menu číslo I, II. a III.

Pondelok 23.04.2018 Polievka: 0,33l Kapustová s párkom (1)
I. 100g Bravčové soté so zeleninou , 150g zemiaková placka, syr (1,3,7)
II. 100g Vyp. kurací gordon blue,200g pečené zemiaky, obloha (1,3,7)
III. 280g Cukinové rissoto s parmessanom (1,7)


Cena: 3,60€ / 3,40€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Utorok 24.04.2018 Polievka: 0,33l Rajčinová so syrom (1,7)

I. 100g Plum pork (pečené bravčové karé so slivkovou omáčkou),200g ryža (1)
II. 100g Kurací steak s gril. šampiňónmi a karamel .cibuľkou ,200g hranolky, obloha (1)

III. 300g Francúzske zemiaky s klobáskou, obl (1,3,7)

Cena: 3,60€ / 3,40€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Streda 25.04.2018 Polievka: 0,33l Gulášová (1)

I 100g Hovädzie varené s chrenovou omáčkou, 160g varená knedľa (1,7)
II. 100g Bravčový steak na zbojnícky spôsob , 200g ryža , kapustový šalát (1)

III. 320g Cestoviny so šunkou, slaninkou, hráškom a smotanou (1,7)



Cena: 3,60€ / 3,40€ bez polievky / - za menu číslo I, II. a III.

Štvrtok 26.04.2018 Polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou a zeleninou(1,9)

I. 150g Kuracie stehno na záhorácky spôsob s kyslou kapustou ,200g ryža
II. 220g Ceasar wrap s kuracím mäsom, podávané na čerstvom šaláte, dresing(1,7)
III. 300g Domáce pečené lekvárové buchty (1,3,7)


Váha mäsa je uvádzaná v surovom stave.

Piatok 27.04.2018 Polievka: 0,33l Zeleninový krém (1,7)

I. 100g Filet z tresky s cícerovo špenátovou omáčkou ,200g zemiaková kaša(1,4,7)
II. 100g Morčací rezeň hradnej pani, vyp .v cestíčku plnení broskyňou, 200g ryža (1,7)
III. 300g Šošovicový prívarok s pečeným cigárom, chlieb(1,7)


Zmena jedálneho lístku vyhradená.

Zoznam alergénnych zložiek: 1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, špalda, kamut) a výrobky z nich 2. kôrovce a výrobky z nich 3. vajcia a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z rýb 5. arašidy a výrobky z nich 6. sója a výrobky zo sóje 7. mlieko a výrobky z mlieka 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy 9. zeler a výrobky zo zeleru 10. horčica a výrobky z horčice 11. sezamové semená a výrobky z nich 12. oxid siričitý a siričitany (o koncentrácií viac ako 10 mg/l ) 13. vlčí bôb a výrobky z neho 14. mäkkýše a výrobky z nich